İkinci mini valeybol şenliği başlıyor

Adapazarı Kaymakamlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Atatürk İlköğretim Okulu Gençlik ve Spor Kulübü Derneği olarak ortaklaşa düzenlenen ikinci Mini Voleybol Şenliği 4 Mayıs’ta Atatürk Spor Salonu’nda başlıyor.

Yapılacak olan Mini Voleybol Şenliği’ için, kulüp başkanı Havva Özhelvacı, “Mini voleybol turnuvasının geçen yıl ilkini gerçekleştirdik. Bu yıl da ikincisini gerçekleştiriyoruz. Bu turnuvanın amacı İstanbul’dan gelecek olan kulüplerin ve sporcuların Sakaryalı voleybolcularla kaynaşmasını sağlamaktır. Sakarya’da voleybolu hakkettiği yere getirmek istiyoruz” dedi.

4 Mayıs 2014 tarihinde yapılacak olan maçlara İstanbul’dan Yeşilyurt Spor Kulübü, Yeniköy Spor Kulübü, Es Voleybol Spor Kulübü, Marmara Akademi Spor Kulübü, Koç Spor Kulübü, Bizimkent Spor Kulübü katılacak. Düzce ilinden 1907 Kanarya Spor ve Sakarya’dan ise Adapazarı Atatürk İlköğretim Okulu Spor Kulübü, Sakarya Ada Spor Kulübü, Atılgan Spor Kulübü, Hızırtepe Yeni Özel Spor Kulübü, Yeni Hendek Spor Kulübü, Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu katılacağı bildirildi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]