İki okuldan ortak Öğretmenler Günü programı

Adapazarı Türk-İş İlkokulu ve Şehit Ahmet Akyol İlkokulu, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Sultan Sarayı Garden’da ortak bir program düzenlediler.

Kutlama programına; Milli Eğitim Bakanlığı Grup Başkanı Ercan Alpay, İl Eğitim Denetmenleri Başkanı M. Emin Taşkın, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Gevher, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hamdi Ünal, Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli, Adapazarı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Fevzi Mahmutoğlu ve Vedat Tezbiten katıldı.

Açılış Konuşmalarını Türk-İş İlkokulu Müdürü Müdür Turan ile Şehit Ahmet Akyol İlkokulu Müdürü Cemal Ünlü yaptı. Programın açılışında, Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli ve MEB Grup Başkanı Ercan Alpay öğretmenlere hitaben yaptıkları selamlama konuşmalarında, tüm eğitim camiasının 24 Kasım Öğretmenler Gününü tebrik ettiler.

İki öğretmene plaket verildi

Öğretmenlik mesleğinin öneminin vurgulandığı programda, Türk-İş İlkokulundan emekli olan Bahattin Kurtulmuş’a ve Türk İş ilkokulu müdür yardımcısı iken Mevlana İmam Hatip Ortaokulu’na Müdür olarak atanan Nazan Özgül’e plaket sunuldu.

İki okul öğretmenlerinin biraraya gelerek kutladığı programda öğretmenler sınıflardaki başarılı performanslarını gecede söyledikleri şarkılarda da gösterdiler.

Öğretmenler Günü yemeğinde güzel bir gece geçiren öğretmenler, programın hazırlanmasında emeği geçen Okul Aile Birliği yöneticilerine teşekkür ettiler.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]