İki komşu arasında sınır kavgası

Emniyet Müdürlüğü\'nden alınan verilere göre son günlerde ilimizde meydana gelen bazı asayiş olayları şu şekildedir:

İş yerinde kavga ettiler


25.09.2013 günü saat:03.00 sıralarında müşteki E.Ü., aynı iş yerinde çalışan şüpheli İ.K. tarafından darp edildiği anlaşılmış olup olay ile ilgili evrak ikmalen gönderilmiştir.

Otomobili üzerine sürdü

25.09.2013 günü saat 16.00 sularında Polis Merkezimize gelen Müşteki F.K. ın alınan beyanında şüpheli İ.A. un aynı gün saat:15.30 sularında aracını üzerine sürdüğünü kendisini rahatsız ettiğini beyan etmesi üzerine şüpheli de temin edilmiş, beyanı alınarak tahkikata başlanmıştır.

Dükkanı taşladı

25.09.2013 günü 17.30 sıralarında Müşteki A.U. ifadesinde;iş yerinin yanındaki evde ikamet eden A.U. isimli sahsın sınır meselesi yüzünden dükkanının önüne gelerek dükkana doğru taş attığını, bu taş atmalar sonucunda iş yerinde zarar meydana geldiğini, şahıstan davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiştir. Tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

Evden habersizce ayrılarak kaybolan kızı dedesi buldu

25.09.2013 günü saat 12.00 sıralarında Müşteki F.Ö. ifadesinde; kızı olan H.T. un evden habersizce ayrılarak kaybolduğunu çevrede yaptığı araştırmada bulamadığını beyan etmiştir. H.D.\'in dedesi olan S.Ö. torunun Akyazıdaki merkez parkın çevresinde gezerken gördüğünü ve polis merkezine ifade için getirdiğini beyan etmiştir. H.T. ifadesinde kimsenin baskısı olmadan gezmek amaçlı Akyazı ilçesine gittiğini, başına herhangi kötü bir şey gelmediğini ve kimseden şikayetçi olmadığını beyan etmiştir.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]