İkbal Gürpınar, Başkan Öztürk'ü ziyaret etti

Ünlü Sunucu ve Başarılı Televizyon programcısı İkbal Gürpınar, eşi Emre Ermiş ile birlikte Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ün İlçede ki sosyal ve kültürel faaliyetler hakkında bilgilendirdiği İkbal Gürpınar, özellikle Erenler İlçesinde Kadınlara yönelik düzenlenen “erken teşhis hayat kurtarır” Kanser tarama ve eğtim seminerlerini çok beğendiğini, söyleyerek memnuniyetini belirtti.

Çıkarmış olduğu “elbet bir gün” isimli kitabı Öztürk’e hediye eden Gürpınar, “Allah razı olsun Sayın Başkanımız bizi ağırladı. Bizim de Erenlerli kadınlarımıza sunabileceğimiz güzel programlarımız, güzel projelerimiz var. Bunları Belediye Başkanımız ile paylaşmak için buradayız. Mutlu kadın, mutlu yuva, mutlu toplum projem var. Kadın mutlu olursa kocası da çocukları da mutlu olacak. Kadının bakış açısını değiştirecek, onu olumlu yöne iletebilecek çok güzel tüyolar verdiğimiz, içinde şiirin, türkünün, ilahinin, şarkıların da olduğu  güzel programları Erenlerli kadınlarımıza sunmak hayata geçirmek istiyoruz. Bunun için Sayın başkanımızı ziyaret etmeyi uygun gördük” dedi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]