İHL 93-94 mezunları buluştu

Sakarya’nın en köklü okullarından birisi olan Adapazarı İmam Hatip Lisesi’nin 93-94 yılı mezunları geleneksel olarak düzenledikleri buluşmalarını KentPark Cafe’de gerçekleştirdi.

Uzun zaman görüşememişlerdi

Okul sıralarında başlayan samimi dostlukların hayatın akışı içerisinde ayrılmalara yol açması ile birbirlerinden uzaklaşan dostlar; bundan tam 3 sene önce, bir grup arkadaşın Sosyal Medya vasıtasıyla arkadaşlarını bir araya toplama çabası ile başladı. İlk toplantılarını sayıca az olarak yapmış olsalar da giderek çoğalmayı başardılar. Her toplantıda yeni isimlerin dahil olmasıyla zenginleşen buluşmalar mezunlar tarafından daha da benimsendi.

Simder Başkanı Özdin konuk oldu

93-94 yılı mezunlarından Ekrem Kul ve Muzaffer Gül’ün koordinatörlüğünde gerçekleşen bu seneki buluşmanın onur konuğu Simder Başkanı Nafi Özdin oldu. Özdin, bu birlikteliğin Dernek ve STK’lara örnek teşkil etmesi gerektigini belirtti.

Buluşmada eski günlerin bol bol yad edilmesiyle birlikte, Sakarya ve ülke gündemine dair konular, İHL ile alakalı düşünceler, gelecek nesillere İmam Hatipli ruhunun aktarılması için yapilacak çalışmalar tartisildi.

Saygı ziyareleri başlayacak


Toplantıda alınan karar ile okul yıllarında kendilerinde iz bırakan değerleri ziyaret etme kararı alan 93-94 Mezunları, ilk ziyaretlerini önümüzdeki günlerde çok sevdikleri tarih dersi hocası Abdurrahman İlkbahar’ı Ankara’da ziyaret ederek başlayacaklar.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]