İHA, Bir İlke Daha İmza Attı

İhlas Haber Ajansı, 29 Mart yerel seçimlerinde belediye başkan adaylarının kendilerini daha iyi tanıtması için bir internet sitesini hizmete soktu. Fotoğraf, görüntü ve yazıların yer alacağı site sayesinde belediye başkan adayları, seçmenlere daha kolay ulaşabilecek. 
 
Türkiye'nin en büyük haber ajansı olan İhlas Haber Ajansı (İHA), 29 Mart yerel seçimlerinde belediye başkan adayı olanlara yönelik gerçekleştirdiği yeni projesiyle bir ilke daha ismini yazdırdı. Belediye başkan adaylarının kendilerini daha rahat ifade edip hizmetlerini kamuoyu ile paylaşması için tecrübeli personeli ile yeni bir proje çalışması başlatan İHA,
www.iha.com.tr, http://www.iha.com.tr adresiyle adayların özgeçmişlerinden, yaptıkları bütün çalışmaları video, fotoğraf ve yazılı olarak kamuoyuna duyuruyor.

Proje çalışmalarını tamamlayan İHA, seçim öncesinde bütün adayların daha fazla kitleye ulaşmasını amaçlıyor. Yeni projesini hayata geçiren İHA, her adaya bir web sayfası hazırladı. Adaylar,
www.iha.com.trhttp://www.iha.com.tr  bünyesinde kendileri için hazırlanan web sayfasında istedikleri bütün dökümanlarını  basın yolu ile kamuoyu ile paylaşabilecek. Adaylar, bu hizmet ile projelerini daha rahat bir şekilde duyurma şansına ulaşacak.

Adayların, kendileri için hazırlanan sitede istedikleri bütün dökümanların yanı sıra fotoğraf ve video görüntülerini de ekleyebileceği belirtildi. Sayfanın editörlüğünü de adayların yapacağı ve yasal çerçeveler dahilinde istedikleri her konuyu işleyebileceği bildirildi. Adaylar tarafından hazırlanacak sayfanın ücretsiz olarak tv, gazete, radyo, dergi, internet siteleri ile isteyen herkese hizmet vereceği belirtildi. Adayların kendi sayfalarına daha hızlı erişim sağlaması amacıyla kısa yolların da oluşturulduğu  sayfada ayrıca vatandaşlardan gelen sorulara cevap  verme şansı olduğu açıklandı.  
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]