"İftirayla Siyaset Yapılmaz"

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeki Toçoğlu, seçim çalışmalarını Küpçüler mahallesinde sürdürdü.

Seçim çalışmalarını Küpçüler'de sürdüren Ak Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeki Toçoğlu, AK Parti iktidarı ile Sakarya'daki hizmetlerin arttığını söyledi. Zeki Toçoğlu, “Biz bugünlere sizler sayesinde geldik. Sizler de, bugün AK Parti iktidarının Türkiye'de ve Sakarya'daki atılımlarını çok yakından izliyorsunuz. Halkımız ve AK Parti'nin uyumunun devam etmesi ile Sakarya'mız dünya kentleriyle rekabet edecek konuma gelecektir. Sizler oyunuzu güven ve istikrardan yana koyarsanız, Sakarya'nın yarınları aydınlık olacaktır” dedi.

Sakarya'nın kendisini yakından tanıdığını söyleyen Zeki Toçoğlu, “Sizler bizi yakından tanıyorsunuz. Serdivan'da yaptığımız hizmetleri yakından biliyorsunuz. 29 Mart'tan itibaren hizmetlerimizi tüm Sakarya'ya yayacağız. Sakarya'yı dünya kentleriyle yarışır konuma getireceğiz” dedi.

Yalan ve İftira Siyaseti Yürütüyorlar

Son günler yalan ve iftira siyaseti yürütenlerin seçimde sandığa gömüleceklerini söyleyen Zeki Toçoğlu, “Yalan ve iftira siyaseti yürütüyorlar. Yalanları daha seçilmeden ortaya çıkıyor. Düşünün, bunlar seçilir ve o koltuğa otururlarsa kim bilir neler yapacaklar. Yalan ve iftira ile siyaset olmaz. 'Çamur atalım bari izi kalsın' diyerek karalama kampanyası başlatıyorlar. Ya hu size kim inanır? Milletimiz sizin iktidarınız zamanında yaptıklarınızı çok iyi biliyor, çok iyi hatırlıyor. Ne yüzle milletin karşısına çıkıyorsunuz, bir de utanmadan yalan ve iftira atıyorsunuz” diye konuştu.

Türkiye'de güven ve istikrarın sürmesi gerektiğinin altını çizen Zeki Toçoğlu, “Ülkemizi, Sakarya'yı aydınlık yarınlara AK Parti taşıyacaktır. Milletimiz AK Parti'ye inanmaktadır. Bizler AK Parti olarak, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve teşkilatlarımızla sizler için çalışıyoruz. Sizlerin efendisi değil, hizmetkarı olmaya geliyoruz. Bugüne kadar verdiğimiz sözlerin hepsini tuttuk. Tutamayacağımız sözleri de vermedik. Seçilince adil, şeffaf bir belediyecilik anlayışını benimseyeceğiz. Bugüne kadar nasıl davrandıysak, bundan sonra da aynı şekilde görevimizi sürdüreceğiz. Sizler, yalan ve iftira siyaseti yürütenlere asla prim vermeyin” dedi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]