İdeal Seyahat Sakaryalılar'ı Kapadokya'ya götürüyor

Sakarya\'nın markalaşmış firmaları arasında yer alan İdeal Seyahat 17 Mayıs\'ta Sakaryalılar\'ı Kapadokya\'ya götürüyor.

Kapadokya\'nın keyfini doyasıya çıkaracağınız tatil 1 gece konaklamalı olmak üzere 3 gün sürecek. Otel Prokapı Hotel olarak belilenmiş.

"Ücrete Dahil Olan Hizmetler"

- 1 Gece Oda Konaklama

- Otelde Sabah Kahvaltısı ve Akşam yemeği

- Rehberlik

- Ulaşım

- Geziler

- Seyahat Sigortası

"Ücrete Dahil Olmayan Hizmetler"

Müze ve Ören Yeri giriş ücretleri (Müze Kartı geçmektedir çoğu noktada )


- Öğle Yemekleri (2 Gün)


- Türk Gecesi (Opsiyonel)  40 TL

- Balon Turu (Ücreti: 275 TL)


- Tek Kişi konaklama farkı 75 TL\'dir.


Tur Ücreti Nakit : 200 TL.


TUR PROGRAMI:

1.Gün (17 Mayıs 2013)

Cuma akşamı saat 00.00\'da Sakarya Kent Meydanı ve Ofis Önü\'nden hareket edilerek 8 saatlik yolculuk başlıyor.

2.Gün (18 Mayıs 2013 ) Cumartesi

İlk olarak Horasan’da dünyaya gelen, 13.yy’dan bugüne evrensel görüşleriyle her kesimi kucaklayan, Yeniçerilerin de Piri Hacıbektaş-ı Veli’nin Türbesinin bulunduğu Hacıbektaş ilçesine gidiliyor.

Hacı Bektaş-ı Veli Müzesinde; Balım Sultan Türbesi, Güvenç Abdal Türbesi, Hacı Bektaş Veli Türbesi, Kırklar Meydanı, Pir Evi, Üçüncü Avlu Kiler Evi, Meydan Evi, Meydan Evi Cami, Aş Evi, İkinci Avlu (Dergâh Avlusu), Birinci Avlu (Nadar Avusu) ziyaret ediliyor.

Kapadokya Yöresi\'ne doğru yola devam ediliyor. Onyx Taş Atölyesi\'ne giderek Onyx taşının özelliklerini ve işlenişini görülüyor.

Çanak-çömleği ile meşhur Avanos’a gidiliyor ve çanak-çömlek atölyelerinde çanağın yapılışını görüp deneme fırsatını bulunuyor.

Ardından Çok başlı peribacalarının bulunduğu ilginç vadi Paşa Bağ’da fotoğraf çekmek için mola veriliyor. Devamında değişik şekillere benzetilen peribacalarının bulunduğu Dervent Vadisi’ne gidiliyor.

Ürgüp içinde yapılacak panoramik tur sonrası Asmalı Konak, Şarap Mahzenleri, Korama diye bilinen bugünkü adıyla Göreme Vadisi içinde bulunan Göreme Açık Hava Müzesi, yörenin en yüksek noktalarından birisi olan savunma amaçlı kullanılan doğal oluşum Uç Hisar Kalesi’ne gidiliyor.

Gezinin ardından otele girişi yapılıyor.

(Grubun tamamı istediği taktirde Türk gecesi organize edilmektedir. Ekstradır.)

3.Gün (19 Mayıs  2013) Pazar

Otelde alınacak sabah kahvaltısının ardından ilk durak; düşman baskınlarından kaçan binlerce kişinin, aylarca yaşayabileceği mühendislik harikası olan Kaymaklı Yeraltı Şehri.

Daha sonra Narlı Kuyu Krater Göl’ünde vereceğimiz fotoğraf molasının ardından Menendiz Çayı’nın oluşturduğu doğa harikası bir kanyon-vadi olan Ihlara Vadisi’ne gidiliyor.

Ağaçaltı ve Yılanlı Kiliseleri gezildikten sonra Ihlara Vadisi - Aksaray - Nevşehir yolu üzerindeki Selçuklular\'ın yapmış olduğu Ağzı Kara Han Kervansarayı\'na gidiliyor.

Sakarya\'ya doğru yola çıkılıyor. Orhan Ağaçlı Dinlenme tesislerindeki moladan sonra, Tuz Gölü kıyısında fotoğraf molası veriliyor.

Ankara, Bolu üzerinden Sakarya’ya varılıyor.  

İLETİŞİM:

Adres: Atatürk Bulvarı Cad. Tığcılar Mah. Karaosman Sok. (Fitaş Sineması Sokağı) Antikacıoğlu İşh. No: 1 Daire: 1 Adapazarı/SAKARYA
    
Telefon: 0 264 300 1 444
    
Faks: 0 264 300 1 445
    
GSM: 0 532 5283700

E-posta: bilgi@idealseyahat.com

Web: http://www.idealseyahat.com/index.html


10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]