İdeal Kent'i Gezen Bakan Yazıcı, Evleri Çok Beğendi

Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, Adapazarı Belediyesi'nin yaptırdığı İdeal Kent'in anahtar teslim törenine katıldı. Yazıcı, konutları çok beğendiğini söyledi.

Adapazarı Belediyesi'nin Baytur Firması'na yaptırdığı bin 100 konutluk İdeal Kent Konutları'nın anahtar teslim töreni, Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Hayati Yazıcı'nın da katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışa, Bakan Yazıcı'nın yanı sıra Vali Hüseyin Atak, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Erol Aslan Cebeci, Ayhan Sefer Üstün, Recep Yıldırım, belediye başkanları, sivil toplum örgütleri temsilcileri, vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, göreve geldikleri 2004'ten beri birçok önemli projeyi hayata geçirdiklerini belirterek, ildeki konut açığını Koruket ve İdeal Kent projeleri çözmeyi amaçladıklarını söyledi. 

Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Hayati Yazıcı da, AK Parti'li belediyelerin çok başarılı çalışmalara imza attıklarını vurgulayarak, "Böyle hayırlı bir hizmeti hak sahiplerine tevdi etme törenine katılmaktan dolayı çok mutluyum. Bu topraklar büyük depremde çok acılar yaşadı. Ama görüyorum ki belediyelerimiz, hükümet politikaları doğrultusunda sosyal konutlar gibi önemli projeler yapıyor. Bugün 500 konutu hak sahiplerine teslim edeceğiz. İnsan için her şey düşünülmüş. Burada kaynağın doğru kullanımı var. Bundan dolayı bu projede emeği geçen başta Belediye Başkanı Süleyman Dişli olmak üzere herkese teşekkür ediyorum." dedi.   

Ardından Bakan Yazıcı ve protokol üyeleri, hak sahiplerine anahtarlarını teslim etti. Hak sahipleri, evleri çok beğendiklerini belirterek, Belediye Başkanı Süleyman Dişli'ye teşekkür etti. Ardından konutları gezen Bakan Yazıcı, evleri çok beğendi.
 
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]