Hüseyin Kalpar: ''Basınla Diyaloğa Çok Önem Veriyorum''

Basın mensuplarıyla yemekli toplantıda bir araya gelen Sakaryaspor'un Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, basınla diyaloğa büyük önem verdiğini söyledi. Maddi sıkıntı iddialarına cevap veren Kulüp Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu ise Sakaryaspor formasını seven futbolcuların kampa katılacağını söyledi.

Sakaryaspor Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, Yerel Kültür Derneği'nde yemekli basın toplantısı düzenlendi. Yerel ve ulusal basın temsilcilerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, Sakaryaspor'un yeni Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Kulüp Basın Sözcüsü Halit Evin ve Yerel Kültür Derneği Başkanı Canip Kaya katıldı. Toplantıda ilk konuşan Basın Sözcüsü Halit Evin, Kızılcıhamam kampı öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelerek, teknik heyet basın arasında nasıl olması gerektiği konusunda bilgi vermek istediklerini söyledi. Evin, Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın tüm açıklamalarının basın toplantısı şeklinde olacağını belirterek, "Gazeteciler, tek başına teknik heyetten açıklama alamayacak" dedi. Teknik direktör Hüseyin Kalpar ise basınla diyaloğa büyük önem verdiğini kaydederek, "Basın bazen bizim göremediğimiz şeyleri yazıyor. Bu konuda kompleks yapmam. Bunlara olumlu yaklaşırım. Ancak Sakaryaspor için basın da sorumlu habercilik anlayışıyla davranmalı" dedi.

Bir gazetecinin maddi sıkıntılar nedeniyle bazı futbolcuların kampa katılmayacağına yönelik sorusuna cevap veren Kulüp Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, "Takım yarın Kızılcıhamam'a gidiyor. Otobüs yarın 10.00'da kalkıyor. Sakaryaspor formasını giyen otobüse biner, parayı seven binmez. Kimse vazgeçilmez değil "dedi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]