Hüseyin Genç, Söğütlü için aday adaylığını açıkladı

AK Parti’den Söğütlü Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan 30 yıllık öğretmen Hüseyin Genç, ilçesinin küçük olmasına rağmen, büyük işleri başaracak gücü olduğunu belirterek, “Bu güç ile Söğütlü’yü halkımız ile birlikte yönetip, hak ettiği yere el birliğiyle getireceğiz” dedi.

Hüseyin Genç AKP  İlçe Başkanı Ramazan Karakaş’a başvuru formunu teslim ederek aday adaylığını resmi olarak açıkladı.

Söğütlü’de 10 yıl önce de AK Parti’den yine belediye başkanlığı için aday adayı olduğunu belirten Hüseyin Genç,”10 yıl önce aday adaylığım döneminde güzel projelerim vardı. Bu projelerin hiç biri Söğütlü’de hayata geçirilemedi. Mesela bir imar, mesela toplu konut, mesela üniversite ve sulamaya yönelik projeler ele bile alınmadı. İşte ben yıllardır ihmal edilen bu projeleri ve yeni projelerimi hayata geçirmek için aday adayı oldum” dedi.

Genç, 30 yıllık öğretmenliğinin yanı sıra bir de spor geçmişi de olduğunu belirterek, “Söğütlü’yü her yönüyle kalkındırmak, unutulan ilçe konumundan çıkarıp takdir edilen bir ilçe konumuna getirmek için aday adayıyım. Allah’ın izniyle önce aday, ardından başkan olduğum da da çiftçisi, esnafı, OSB’deki iş dünyası ile birlikte Söğütlü İlçemiz’i her yönüyle ele alıp, gelişmesine yönelik projeleri birer birer hayata geçireceğim” diye konuştu.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]