Hülya Koçyiğit Sakarya'ya geliyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri başlıyor.

28 Ekim’de gerçekleştirilecek olan “Ustalara saygı” programının onur konuğu ise Yeşilçam’ın unutulmaz kadın oyuncularından biri olan Hülya Koçyiğit.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikler, söyleşiden konferanslara; ustalara saygı programından, tiyatro, film gösterimi ve konsere kadar birçok etkinliği Sakaryalılarla buluşturuyor.

Yeni dönem kültür sanat etkinlikleri kapsamında, Ekim ayında, Türk sinema tarihinin en önemli oyuncularından Hülya Koçyiğit’in de 28 Ekim pazartesi saat 19.00’da AKM’de Sakaryalılarla buluşacağını belirten Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, “Düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimizle, şehrimizde kültür sanat hayatını daha da canlı tutmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda hazırladığımız Ekim Ayı Kültür Sanat Etkinliklerimizle birbirinden önemli programları yine vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Etkinlikler kapsamında düzenleyeceğimiz Ustalara Saygı programında, Hülya Koçyiğit’i konuk edeceğiz. Tüm vatandaşlarımızı Ekim Ayı Kültür Sanat Etkinliklerimize davet ediyor ve sanat dolu günler diliyorum” dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]