Hülya Koçyiğit için 'saygı gecesi' düzenlenecek

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri birbirinden önemli sanatçıları Sakaryalılarla buluşturmaya devam ediyor.

25 Ekim Cuma günü, Adapazarı Kültür Merkezi’nde düzenlenecek ‘Ustalara Saygı’ gecesinin onur konuğu Hülya Koçyiğit olacak. Programda, Koçyiğit’in sanat hayatının 50. yılı kutlanacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Kültür Sanat Etkinlikleri, birbirinden önemli sanatçıları Sakaryalılarla buluşturmaya devam ediyor. Daha önce düzenlenen program ile Türk sinemasının Sultanı Türkan Şoray’ı Sakaryalılarla bir araya getiren etkinlikler, şimdi de Türk sinema tarihinin en önemli sanatçılarından olan Hülya Koçyiğit’i sevenleriyle buluşturacak.

Ekim Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında 25 Ekim Cuma günü düzenlenecek Ustalara Saygı gecesinin onur konuğu Hülya Koçyiğit olacak. Saat 19.00’da, Adapazarı Kültür Merkezi’nde (AKM) gerçekleştirilecek program ile Sakaryalı sevenleriyle buluşacak Hülya Koçyiğit’in, 1963 yılında çekilen ‘Susuz Yaz’ filmi ile başlayan 50 yıllık sanat hayatı konuşulacak.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]