Hırsızlık Zanlıları Yakalandı

4 hırsızlık zanlısı çaldıkları ziynet eşyaları ile birlikte yakalandı. Zanlıların Muğla ve Balıkesir'de de hırsızlık olaylarına karıştıkları belirlendi.

Alınan bilgiye göre, Erenler ilçesi Sakarya Caddesi Jandarma Kavşağı'nda bir otomobili şüphe üzerine durduran polis, otomobilin bagajında çalıntı ziynet eşyaları buldu. Bunun üzerine polis, araçta bulunan L.K. (29), İ.Y.(27), M.A.(30) ve A.D'yi (24) gözaltına aldı.

Polis yaptığı incelemede gözaltına alınan zanlılardan L.K. ve İ.Y.'nin Muğla Ulu Jandarma Komutanlığı'nca ev ve işyerinden hırsızlık ve mal aleyhinde cürümler suçundan arandığını, M.A'nın çeşitli hırsızlık suçlarından kaydının bulunduğunu ancak aranmadığını, A.D'nin ise, gasp ve adam kaçırma suçlarından sabıkasının bulunduğunu belirledi.

Otomobilde yapılan aramada, 1'er adet altın kırmızı taşlı yüzük, altın kelepçe bilezik, üstü delikli desenli altın yüzük, altın alyans yüzük, altın kolye ucu kilitleme aparatı, 1 çift top şeklinde başlı altın küpe, 1 çift şeffaf beyaz taşlı küpe, 1 adet siyah naylondan ip şeklinde uçları kancalı kolye ipi, 1 adet tornavida,1 çift eldiven ve 1 adet açılmamış viski ele geçirildi.

Yapılan çalışmada, zanlıların Serdivan İlçesi Kemalpaşa ve İstiklal Mahallelerinde meydana gelen hırsızlık olaylarını ve Çıracılar Caddesi üzerinde bulunan bir eczanede meydana gelen cep telefonu hırsızlığını gerçekleştirdikleri tespit edildi. İ.Y.'nin evinde bulunan 1 adet fotoğraf makinesinin Balıkesir ilinden çalıntı olduğu belirlendi.

Zanlılar sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]