Hırsızlık yapmak için girdiği evin sahibine yakalandı

11 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 7 yıldır sahte kimlikle birçok ilde hırsızlık yapan şahıs, Sakarya’da girdiği evin sahibine yakalandı.

Yaklaşık 7 yıldır hakkında hırsızlık suçundan 11 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 7 yıl sahte kimlikle kaçan ve 4 ilde çok sayıda hırsızlık yapan 34 yaşındaki Gürcan T., Adapazarı Şirinevler mahallesinde hırsızlık için girdiği bir evde, ev sahibine yakalandı. Gürcan T.’nin kaçmaya çalışmasına izin vermeyen ev sahibi, bir süre boğuştuktan sonra Gürcan T.’yi olay yerine gelen Sakarya Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerine teslim etti.

Gözaltına alınan Gürcan T., Asayiş Şube Müdürlüğü\'ne götürülürken, yapılan sorguda şahsın 7 yıl önce 11 yıl 25 gün hapis cezasına çarptırıldığı ve cezanın Yargıtay tarafından onandığı belirlendi. Hakkında onanan 11 yıl kesinleşmiş hapis cezası ve 8 ayrı hırsızlık suçundan yakalama kararı çıkarılan şahsın, 7 yıl boyunca sahte kimlikle dolaştığı ortaya çıktı.

Emniyetteki işlemlerin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edilen Gürcan T.\'nin adli işlemlerin ardından tutuklanarak Ferizli Cezaevi\'ne gönderileceği bildirildi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]