Hırsızlardan akılalmaz soygun

Sakarya Üniversitesi Kampüsü içersinde bulunan PTT şubesine giren hırsız veya hırsızlar, çelik kasayı parçalayıp içerisindeki yaklaşık 2 bin lirayı çaldılar.

Kasa hırsızlığı Sakarya Üniversitesi Kampüsü'nde bulunan PTT şubesinde dün gece 02.00 sıralarında meydana geldi. İddilara göre üniversiteye otomobille gelen hırsızlar, PTT şubesinin bitişiğinde bulunan kadın kuaförünün kapı kilidini kırarak içeri girdi. Daha sonra kuaförün arka kısmında bulunan ve PTT şubesiyle bitişik olan duvarı kırarak içeriye girdiler.

Şubedeki çelik kasayı duvara açtıkları yaklaşık bir metrelik delikten çıkaran hırsızlar kucakladıkları kasayı yakındaki boş bir araziye taşıdı. Daha sonra da kasayı parçalayarak içindeki yaklaşık 2 bin liraya yakın madeni parayı alıp kaçtılar. Sabah işe gelen PTT görevlileri şubenin dağınık olduğunu ve kasanın da olmadığını görünce soyulduklarını anlayarak polisi arayıp yardım istedi.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemenin ardından PTT şubesinde bulunan güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]