'Herkes O'nu Okuyor' yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu

Şahin Tarihî Kültürel ve Manevi Değerleri Koruma Derneği (Şahinder) ile Peygamber Yolu Derneği tarafından düzenlenen "Herkes O\'nu Okuyor" yarışmasının ödül töreni yapıldı.

Ortaokul, lise ve yetişkin olmak üç kategoride, Fahr–i Kâinat Hz. Muhammed (SAV)\'in hayatını anlatan üç eserden sınav yapılan yarışmada umre, bisiklet, tablet bilgisayar gibi 29 ödül sahiplerini buldu.

Erenler ilçesindeki Ernaz Tesisleri\'ndeki ödül törenine yoğum katılım oldu. Kur\'ân okunmasıyla başlayan programda, şiirlerden sonra Özel Fatih Koleji öğrencileri Tasavvuf eserler seslendirdi. Burada konuşan Şahinder Başkanı Mustafa Bilkay, geçen ocak ayında başlayan yarışmaya, Sakarya\'da 22 bin kişinin katıldığını söyledi. Kaybedeni olmayan yarışmaya 7\'den 70\'e herkesin ilgi gösterdiğini belirterek, "Herkes O\'nu okudu. Bunlar arasından 8 bin 400 civarında kişi, sınava girerek O\'na olan sevgisini, muhabbetini ortaya koymaya çalıştı. Kıyasıya tatlı bir yarışmanın yaşandığı sınavlar 20 gün sürdü. Katılımcılar bir hayli zorlandı. İnşallah Peygamber Efendimiz\'i anlama yolunda dökülen bu terler, ter dökenleri cehennem ateşinden koruyacak rahmet yağmurlarına dönüştürecektir." dedi.

Programın sonunda, yarışmada dereceye giren 29 kişiye ödülleri verildi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]