Herkes Dil Öğrensin

Öğrenmek istediğiniz yabancı dili seçin, öğrenin ve kültürünü tanıyın....

Dünyanın gitgide global bir köy halini aldığı, sınırların kaybolduğu, toplumların ve kültürlerin küresel çatı altında buluştuğu çağımızda, iletişimin temel öğesi olan dil, değişen dünyaya açılan kapının anahtarı durumunda. Bir gün herkesin bu anahtara ihtiyacı olacağını gören Ada Reform Yabancı Dil Merkezi, yabancı dil öğrenimini kolaylaştırıyor. Uzman öğretmenleriyle dil öğrenimi için düzenlenen özel programlar ve öğrencilerle birlikte yapılan kültür gezileri dil öğrenmeyi kolaylaştıran etkenler arasında yer alıyor.

Bu gezilerden bir tanesini geçtiğimiz günlerde İngiltere ve Malta Adası'na yapan Ada Reform ekibi ve öğrencileri keyifli, bir o kadar öğretici bir yolculuğun ardından Türkiye'ye döndüler. Gerek Ada Reform kadrosunun gerekse öğrencilerin bu geziden ne kadar memnun kaldıklarını fotoğraflardan görmek mümkün...

Herkes dil öğrensin!

Eğitsel ve teknolojik gelişmenin sıkı takipçisi olan Ada Reform, herkes dil öğrensin diye; geçen yılın fiyatlarıyla 2 kur yabancı dil dersi alan öğrenciye 3 kuru ücretsiz sunuyor.

Ada Reform, bildiği dillere İspanyolca'yı eklemek isteyenler için ana dili İspanyolca olan öğretmenlerden dil öğrenme fırsatını sunuyor. Henüz kayıtları yeni başlayan bu kursa Ramazan Ayı'nın sonuna kadar, geçen yılın fiyatlarıyla kayıt yaptırabilirsiniz.

Ada Reform Yabancı Dil Merkezi ile ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayın

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]