"Her işyeri güvenlik kamerası takacak"

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, yönetim kurulu üyeleri ve Meclis Başkanı Akgün Altuğ ile birlikte, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş’ı ziyaret ettiler.

"Hizmet sektörüyüz"

SATSO’nun yeni yönetimine hayırlı olsun dileğinde bulunan İl Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş, “Yeni ekip, yeni güç demek. Hizmet için yola çıkmış her oluşumun tabi üyesiyiz. Bizde Emniyet Teşkilatı olarak bir hizmet sektörüyüz” dedi.

Güven Timleri

Yılbaşında Sakarya’da ilk olarak uygulamaya koydukları Güven Timleri projesinin kısa zamanda başarılı olduğunu söyleyen İl Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş, “Yıl sonuna kadar bu projemize devam edeceğiz. Rapor halinde Genel Müdürlüğümüze sunacağız. Eğer başarılı bulunursa ilimiz konumundaki diğer illerde de bu proje hayata geçirilebilir” şeklinde konuştu.

3 vardiya çalışıyor

Güven timlerinin 24 saat görev başında olduklarını, gün içinde 30 ekip çalıştıklarını, 30 ekibinde kendi arasında 3 vardiya ile dönüşüm sağladıklarını kaydeden Emniyet Müdürü Aktaş, “Emniyet olarak güzel bir çalışma trendi yakaladık” dedi.

Güvenlik kamerası

Yeni bir proje hazırlığında olduklarının da altını çizen Aktaş, “Bu projemiz tüm işyerlerine güvenlik kamerası uygulaması başlatmak. Tüm işleri sahipleri ile tek tek görüşerek, işyerlerine güvenlik kamerası koymalarını isteyeceğiz. Bu çok pahalı bir sistem değil. Bu projeyi hayata geçirebilirsek, bu şehrin güvenliği 3 kat yukarı çıkar. Bu projemizi bir meclis toplantınızda tanıtmak isteriz” dedi.

Hizmet hepimizin görevi

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ile Meclis Başkanı Akgün Altuğ, bu tanıtımdan büyük memnuniyet duyacaklarını belirterek,  “Bu şehre hizmet hepimizin görevi. Bu konuda bizimde üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız” ifadelerini kullandılar.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]