HEPAR'ın Serdivan adayı belli oldu

Hak ve Eşitlik Partisi\'nin Serdivan Belediye Başkan Adayı, HEPAR İl Başkanı Yavuz Reis oldu.

Daha önce Büyükşehir ve bazı ilçe adaylarını açıklayan HEPAR, son olarak Serdivan Belediye Başkanlığı için Yavuz Reis\'in adaylığını açıkladı.

Serdivan Belediye Başkan adaylığı açıklanan Yavuz Reis yaptığı açıklamada: "Siyaset, doğumdan ölüme bir hak arama mücadelesidir parolası ile çıkmış olduğum siyasi mücadele yolunda bugüne kadar hiçbir makam, rütbe ve adaylık peşinde olmadan ülkesi ve şehri için savaş ve uğraş veren bir Türk vatanseveri olarak, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde ‘Hak ve Eşitlik Partisi Serdivan Belediyesi Başkan Adayı’ olarak yer almaya karar vermiş bulunmaktayım.

Ülkemizde bugüne kadar cereyan eden siyasi çatışmaların, soygunların, yağma düzeninin, vurgunculuğun ve kötülüğün zafer kazanmasının tek sebebi iyi insanların hiçbir şey yapmamasıdır.

İşte bu nedenle bugüne kadar, başta ampül logolu partinin ve 40 yıldır aynı sistemin bir parçası olan 40 yıllık kânilerin oluşturduğu bu yağma ve talan düzenine karşı ne yazık ki halka hizmet etme anlayışı hiçbir belediyemizde yer bulamamıştır.

Halka ait hizmet kurumları olan belediyelerimizi, partili yandaşların ahırına çeviren, tüm ihale ve doğrudan alımları partili kalantorlara peşkeş çeken, milletin parası ile belediye imkanlarını kullanarak seçim çalışması yürüten, milletin parası ile milletin kandilini, bayramını kutlayan ve buna rağmen her fırsatta din sömürüsünden asla vazgeçmeyen mevcut siyasi belediye başkanları ve yandaş kadroları için artık hesap verme vakti gelmiştir.

Hak ve Eşitlik Partisi halk tipi partidir. Aidat ve bağışlarla mücadelesini sürdürür. Buna karşı rakiplerimiz devletten Trilyonlarca lira yardım almakla kalmayıp üstüne kamu olanaklarını şahsi çıkarlarını, lüks makam araçlarını, heybetli makam odalarını ve şaşaalı yaşamlarını sürdürebilmek uğruna halkın parasını har vurup harman savurmaktadırlar. Haksız rekabetin tavan yaptığı, yandaş ve besleme medya organlarının sansürüne ve hasım tavırlarına maruz kaldığımız bu yerel seçimlerde tüm gücümüz ile birlikte ampül logolu partinin seçimi kaybetmesi, Hak ve Eşitlik şiarıyla hareket eden kadrolarımızın belediye yönetimlerini kazanması için elimizden gelen mücadeleyi sergileyeceğiz" dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]