Hendek'ten 3 Şampiyon

Hendekli gençler antrenörleri Sefer Sarı ve Murat Yiğit nezaretinde hazırlandıkları spor akademisinde büyük başarı elde ettiler. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran ve Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Marmara Üniversitesi´nde ve Sakarya Üniversitesi´nde yapılan sınavlarda birincilik alarak okula girmeye hak kazanan gençleri kutladılar.

Zirve Hazırlık

Sefer Sarı ve Murat Yiğit´in hocalığını yaptığı Zirve Hazırlık kursunda yaklaşık 6 ay eğitim gören öğrencilerden Mehmet Ünal Sakarya BESYO Öğretmenlik Bölümü 1.´si, Sinem Yaşar Sakarya BESYO Öğretmenlik Bölümü Özel Yetenek Sınavı Koordinasyon Birincisi olurken Ulvi Ancak´da Marmara Üniversitesi BESYO Jimnastik Sınavı 1.´si olarak okula girmeye kazandılar.

400 Öğrenci

Antrenör Sefer Sarı ve Murat Yiğit yaklaşık 10 yıldır açtıkları bu kurslarda 400´e yakın öğrencilerinin spor akademisine girmeye hak kazandıklarını belirterek "Yüzde 90 başarı yakalıyoruz" dediler. Bu konuda iddialı olan antrenör Sarı ve Yiğit, belediye başkanlarından spor alanlarının artırılmasını ve sporcuya daha fazla destek olunmasını istediler.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran'da ziyaret için geldiği Hendek´te böyle bir başarıyla karşılaşmaktan mutlu olduğunu söyleyerek, "Başkanımız Ali İnci, spora ve sporcuya hassastır. Hendek, başarılara imza atan bir ilçemiz. Bizlerde spora ve sporcuya her zaman destek olmaya hazırız" dedi. Başkan İnci´de genç sporcuları tebrik ederek altınla ödüllendirdi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]