"Hendek'te sıcak asfalt olmayan bir karış yer kalmayacak"

Hendek’te sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

Sıcak asfalt çalışmalarını yerinde izleyen Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, sloganlarının,”Doğalgaz girmeyen ev, sıcak asfalt olmayan bir karış yer kalmayacak” dedi.

İlçedeki doğalgaz çalışmalarının tamamladığını ifade eden Başkan İnci, “İlçemizin bütün mahallelerine doğalgaz götürdük. Hava kirliğine neden olabilecek her türlü olumsuzluğa Hendek Belediyesi olarak müsaade etmediğimiz gibi müsamahalı da davranmıyoruz. Bazı vatandaşlarımız sokaklarında doğalgaz çalışmalarının bitmesinin hemen ardından hat üzerlerinin sıcak asfalt çalışmasının bitirilmesini bekliyorlar. Ancak Hendek Belediyesi’nin sokağa atacak tek bir kuruşu yok. Halka hizmetin hakka hizmet olduğu anlayışıyla çalışıyoruz. Bu nedenle çalışma yapılan sokaklardaki hat üzerlerinin asfalt çalışmaları için toprağın çökmesini beklemek zorundyız. Zira harmanlanan toprağın oturması için zamana ihtiyacımız var. Aksi takdirde bugün sıcak asfalt dökecek olsak yarın bu yerlerde çökmelerin oluşacağı muhakkaktır. İki kere aynı yerde çalışma olacak yapılan çalışmalar heba olacaktır. Biz yaptığımız tüm hizmetlerin vatandaşın vergileri ile oluştuğunun bilinci ile çalışıyoruz. Bizden her vatandaşımız hizmet bekleyebilir ancak hiç kimse bizden israf beklemesin” diye konuştu.

Mahalle bazında sıcak asfalt çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler sadece bununla yetinmeyerek ilçemiz Küçük Sanayi Sitesi içersinde bulunan ve üç bloğu birbirine bağlayan sanayi içi yolunu ve bağlantı yolunu da sıcak asfalt ile kapladılar. Çalışmaların hava şartları müsaade ettiği ölçüde aralıksız devam edeceğini söyleyen Hendek Belediye başkanı Ali İnci, hizmeti her mahalleye eşit dağıtmanın mücadelesi içerisinde olduklarını belirtti.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]