Hendek'te Mesleki ve Teknik Eğitim Fuarı Törenle Açıldı

Sakarya'nın Hendek İlçesi'nde Mesleki ve Teknik Eğitim Fuarı düzenlenen törenle açıldı.

Hendek'te bulunan meslek okulları ve Hendek Halk Eğitim Merkezi'nin, Belediye Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği programa Hendek Kaymakamı Harun Kaya, Belediye Başkanı Ali İnci, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Zafer Soyhan, İl Halk Eğitim Müdürü Mansur Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yılmaz, İlçe Halk Eğitim Müdürü Nuri Yıldıran, İlçe Müftüsü İzani Turan, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Fuarın açılış konuşmasını yapan Hendek Kaymakamı Harun Kaya, mesleki eğitimin önemine dikkat çekerek, “Ara eleman olmadan yürüyebilmemiz mümkün değil. Meslek sahibi olan bu çocuklarımız ileride sadece el becerisiyle değil fikirleri ve projeleriyle de ön plana çıkacaklar. Hendek birçok branşta olduğu gibi mesleki eğitimde de Sakarya genelinde yapılan yarışmalarda dereceye girerek bu alanda da başarısını ortaya koymuştur” dedi.

Sakarya genelinde yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ve proje öğretmenlerine Hendek Kaymakamı Harun Kaya, Belediye Başkanı Ali İnci ve Halk Eğitim Müdürü tarafından başarı belgeleri verildi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından davetliler fuarı gezdi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]