Hendek'te, Mesleki Eğitim Kursları kayıtları başladı

Hendek Belediyesi sanat ve meslek eğitim kursları kayıtları başladı. Kurs kayıtları HESMEK Meslek Edindirme Merkezi ve www.hendek.bel.tr adresinden yapılabilecek. Ayrıca SAÜ Hendek Eğitim Fakültesi\'nde de stand açıldı.

Hendek Belediyesi’nin başlattığı Meslek Eğitim Kursları\'nda ücretsiz olarak bağlama, gitar, halk oyunları, ebru, diksiyon, bilgisayar, Osmanlıca, tiyatro, Arapça, hat, resim ve fotoğrafçılık kursları yer alıyor.

22 Eylül-24 Ekim tarihleri arasında devam edecek olan başvuru süresince Meslek Eğitim Kurslarına katılmak isteyenlerin, Nüfus Cüzdanı fotokopisi ve Başvuru formu doldurmaları yeterli.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, mesleki eğitim ile ilgili 2009 yılında 700 metrekarelik bir birim kurduklarını sanat kursları için de 350 metrekarelik bir merkez oluşturduklarını belirterek ,“Bu kursları açarken amacımız insanlarımızın kişisel birikimlerini yükseltmek, mesleki ve sanatsal bilgilerini geliştirmek, sosyal bir aktivite ile zamanlarını geçirmelerini sağlayarak sosyal hayatlarına katkıda bulunmaktır. Uzman hocalarımızın vereceği kurslara tüm halkımız ve üniversite öğrencilerimiz katılabilirler” dedi. Kurslar hakkında detaylı bilgi almak isteyenler, 614 60 37 no’lu telefondan ulaşabilirler.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]