Hendek'te Kutlu Doğum Etkinliği

Sakarya'nın Hendek İlçesi'nde müftülük tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Haftası programı büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Yoğum katılımın olduğu gecede salona sığmayan vatandaşlar için dışarı 2 tane perde kurularak programı izlemeleri sağlandı.

Hendek Belediyesi Sosyal Tesisleri'
nde gerçekleşen programa Hendek Kaymakamı Harun Kaya, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek Cumhuriyet Savcısı Serhat Çetinkaya, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Şenay Sakal, SAÜ İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Muhammed Aydın ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hendek Müftülüğü Tasavvuf Musikisi Korosu'nun söylediği ilahilerle başlayan gecede Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Doç Dr. Muhittin Akgül yaptığı konuşmada gecenin önemini anlattı. Akgül, Peygamber Efendimizin (s.a.v) hayatından örnekler vererek, "İyi bir müslüman olmamız için Peygamber Efendimizin hayatını örnek almamız yeterli. Alemlere rahmet olarak inen Hz. Muhammed'in (s.a.v.) hayatı ve kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim insanlar için en güzel rehberdir. Bizler bu rehberi iyi okuyup anlarsak iyi bir Müslüman ve iyi bir insan olmayı başarabiliriz" dedi.

Hendek Müftülüğü, geceye katkıda bulunanlara teşekkür ederek katılanlara çiçek hediye etti. Gecede Hendek Belediyesi, 4000 pide ve ayran dağıttı. Program havai fişek gösterisiyle son buldu.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]