Hendek'te Kuran-ı Kerim Okuma Yarışması Düzenlendi

Sakarya'nın hendek ilçesi Başpınar camiinin yaz kuran kursunu biteren kursiyerler arasında güzel Kuran-ı Kerim okuma yarışması düzenlendi.

Hendek Belediye Ticaret merkezi konferans salonunda düzenlenen yarışmaya AK Parti Sakarya milletvekili Recep Yıldırım, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başpınar camii imam hatibi Yusuf Bilgiç ile Müezzin Oktay Bir'in verdiği yaz kuran kursuna toplam 160 öğrenci katıldı.
Milletvekili Recep Yıldırım, çocukların yetişmesinde emeği geçen herkesi kutladığını belirtti. Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, belediye olarak kurslara destek verdiklerini belirterek, çocukları kutladı.

Düzenlenen yarıyma sonucu erkeklerde birinci olan Enes Bilgiç ve Furkan Bilgiç'e birer altın ve 150 TL para ödülü, ikinci olan Semih Çamur ve Bedirhan Bir'e birer altın ve 100 TL para ödülü, üçüncü olan Hümam Pınarbaşı'ya  bir altın ve 50 TL Para ödülü, bayanlarda birinci olan Berde Çürüksulu'ya bir altın ve 150 TL para ödülü, ikinci Sümeyye Armağan'a bir altın ve 100 TL para ödülü, üçüncü Sema Özdemir'e ise bir altın ve 50 TL Para ödülü verildi. Dereceye giren öğrencilerin yanı sıra 70 öğrenciye de ayrıca altın hediye edildi.

Dereceye giren öğrencilere verilen altınlar hayırseverler tarafından karşılandı.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]