Hendek'te kentsel dönüşümün temeli atılıyor

Hendek’te kentsel dönüşüm temel atma töreni 16 Kasım Cumartesi günü saat 13.00’te gerçekleşecek.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı yayın bağlantısıyla start alan Hendek Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan "Kemaliye Mahallesi Kentsel Dönüşüm" projesinde Cumartesi günü tören ile temel atılacak.

Hendek Belediye başkanı Ali İnci, Kemaliye Mahallesi’nde başlatılan kentsel dönüşüm alanında yapılacak olan fiziki değişiklik, binalar, iş merkezleri, yeşil alanları ile ilgili bilgi vererek, örnek bir kentsel dönüşüme imza atacaklarını söyledi. Vatandaşların rızasının çok önemli olduğunu söyleyen Başkan İnci, birinci hedeflerinin vatandaşların memnuniyeti olduğunu ifade etti.

Başkan İnci, “63 dönümlük bu alan içerisinde aynı zamanda konut alanı, çimen alanı, içerisinde alışveriş alanları ve yüzde 30 yapılaşma oranı bulunan alanın dönüşümünü gerçekleştirmek için yola çıktık. Önce mahalle sakinlerimizi gezerek lokum ikram ettik. Vatandaşımızın evine giderek, onlarla konuşarak, bire bir konuştuğumuzda anlaşamadığımız kimse yok. Planlarımızı müteahhide ihale ettik, projemiz oluştu. Kentsel dönüşüm alanımızda inşaat çalışmalarını parça parça yapacağız. Şu anda kazı çalışmalarına başladık. İlçemize ve Halkımıza hayırlı olsun” dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]