Hendek'te Fırınlar Denetlendi

Hendek Belediyesi zabıta ekipleri yaptıkları ani baskınla fırınlarda denetimlerde bulundular.

Hendek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve Çevre Sağlık Müdürlüğü ekipleri fırınlara yaptıkları ani baskınla fırınların ruhsatlarına, sağlık koşullarının uygunluğuna ve ekmek gramajlarının uygun olup olmadığını denetlediler.

Hendek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Çevre Salık Müdürlüğü ekiplerince yapılan fırın denetimlerinde ekmeklerin gramajları ve fırınların temizliği kontrol edildi. Ekipler büyük bir titizlikle kontrollerini yaparak hiçbir detayı gözden kaçırmadılar. Zabıta ekipleri fırınların sağlık koşullarına uyduklarını, eksik gramajlı ekmek satan fırına rastlanmadığını belirttiler. Ekipler vatandaşların sağlıklarının önemine değinerek, fırınlarda sıkı bir denetim yapıldığını, vatandaşlarında herhangi bir eksiklik gördüklerinde Zabıta Müdürlüğüne bilgi vermelerini istediler.

Hendek Belediyesi Zabıta Müdürü Harun Kaynak, halk sağlığının her şeyden önemli olduğunu belirterek, “Halkımızın sağlığı için gereken önlemleri alıyoruz. Zabıta ekiplerimiz sık sık denetimlerde bulunarak, kurallara uymayan işletmelere gereken cezai işlemi yapacaklardır. Yapmış olduğumuz denetimlerde sağlıksız bir durumla karşılaşmadık. Halkımız gönül rahatlığı ile alışverişlerini yapabilirler. Kimse halkın sağlığı ile oynayamaz una kesinlikle göz yummayız“ dedi.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]