Hendek'te feci trafik kazası: 1 ölü, 4 yaralı

Hendek İlçesi\'nde meydana gelen iki ayrı kazada 1 kişi öldü. 4 kişi yaralandı.

D-100 karayolunun Kargalıhanbaba mevkiinde meydana gelen kazada, Adapazarı yönüne giden Tezcan K.\'nın (38) kullandığı 54 ZD 275 plakalı otomobil, önünde giden Sedat I. yönetimindeki 54 KF 177 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle kontrolden çıkan  Tezcan K.\'nın kullandığı otomobil şarampole devrilerek beton direğe ve ağaca çarptı. Kazada sürücü Tezcan K. ile oğlu Kıvanç (10) yaralandı. Çağrılan ambulanslarla Hendek Devlet Hastanesi\'ne kaldırılan yaralılardan Kıvanç K., yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Baba Tezcan K. ise ilk müdahalesinin ardından Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi\'ne sevk edildi.

Kazaya gide itfaiye aracı kaza yaptı


Öte yandan bu kazaya müdahaleye giden Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Hendek Müfreze Amirliği\'ne ait Rahmi Doru yönetimindeki 54 TY 941 plakalı itfaiye aracı, Köprübaşı Kavşağı\'nda Ömer T. idaresindeki 81 AH 901 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan Pınar ve Ali Buğra T. ile Maviş K. yaralandı.
Hendek'de geçen hafta bir otomobille çarpıştıktan sonra yol kenarındaki ağaca çarparak parçalanan otomobilde ölen 10 yaşındaki Kıvanç Kayalar'ın ardından, kazada ağır yaralanan baba Tezcan Kayalar da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

 D-100 Karayolu üzeri Hendek İlçesi Kargalıhanbaba Mahallesi'nde 34 yaşındaki Tezcan Kayalar yönetimindeki 54 ZD 275 plakalı otomobil, iddiaya göre aşırı hız ve dikkatsizlik nenediyle aynı yönde giden Sedat Işık yönetimindeki 54 KF 177 plakalı otomobile çırptı. Tezcan Kayalar'ın otomobili çarpmanın şiddetiyle kaldırıma çıkıp yol kenarındaki ağaca çaparak ters döndü. Kazada sürücü Tercan Kayalar ile oğlu Kıvanç Kayalar yaralandı. Hendek Devlet Hastanesi acil servisine Kıvanç Kayalar kurtarılamazken, baba ise ilk tedavisinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Hastanenin yoğun bakım servisinde tutulan baba Tercan Kayalar da dün yaşamını yitirdi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]