Hendek'te Çocuk Cümbüşü!

Hendek ilçesinde, tüm anaokulu öğrencilerinin ve öğretmenlerinin katılımıyla ''Okul öncesi çocuk şenliği'' düzenlendi.

Atatürk Stadı'nda yapılan ve bu yıl dördüncüsü düzenlenen çocuk şenliğine, Hendek Kaymakamı Harun Kaya, Hendek Belediye Başkan vekili İbrahim Cömert, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yılmaz, daire amirleri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Şenlik saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Şenlikte bir konuşma yapan Kaymakam Kaya, Hendek'te 1500 çocuğun okul öncesi eğitim aldığını belirterek, “Hendek gençliğinin daha iyi yetiştirilmesi için sadece okul öncesi eğitimde değil,  ilköğretim ve liselerde okuyan öğrencilerimiz için de elimizden geleni yapıyoruz. Başarıyı sonuçlarla kanıtlayan bir gençliğin mücadelesini veriyoruz. Bugünkü bu tablo beni çok mutlu etti. Çocukların sosyal etkinliklerle birlikte eğitim almalarını düşünüyorum. Çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlerini tebrik ediyorum'' dedi.

Şenlik çocukların geçit töreni ile başladı. Daha sonra minikler hazırladıkları oyunları büyük bir başarıyla sergileyerek bütün hünerlerini gösterdiler. Aileler de çocuklarının sergiledikleri oyunları dikkatle izlediler. Şenlik çocukların hep birlikte müzik eşliğinde doyasıya eğlenmeleriyle son buldu.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]