Hendek'te "Alternatif yol" asfaltlandı

Hendek Belediyesi’nin, 20 metre genişliğinde açmış olduğu yolun asfalt çalışması başladı.

Bayraktepe Mahallesi Hendek-Kocaali Yolu’nun virajlı ve dar bölümüne alternatif olarak açılan yol çalışmasın asfaltı atılıyor. Asfalt çalışmasının tamamlanmasıyla, yol hizmete açılacak.
Hendek Belediyesi Fen İşleri ve Karayolları ekipleri tarafından yürütülen asfalt çalışmasının tamamlanmasıyla Hendek-Bayraktepe-Selman Dede-Kocaali yolu büyük ölçüde rahatlayacak. 20 metre genişliğinde ve ilk bölümü 750 metre uzunluğunda olan yeni yol Hendek-Kocaali yolunun dar ve virajlı olan bölümünü kapsıyor.

Çalışmaları yerinde takip eden Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, alternatif yol yapım çalışmalarının tamamlandığını ve asfalt çalışmamsının başladığını belirterek, “Hendek Belediyesi büyük organizasyonlara ev sahipliği yapmakta, bu etkinliklerimiz sırasında bile yoğun trafik akışının olduğu yolda, ağır tonajlı kamyon ve tırlar büyük tehlike yaratıyorlardı. Bu tehlikeyi ortadan kaldırmak adına arazi sahipleri ile birebir görüşerek, onlarında rızaları doğrultusunda bedellerini ödemek kaydıyla alternatif yol çalışmamızı başlattık. Çalışma tamamlandı ve Karayolları ekipleri ile birlikte asfalt atılmaya başlandı. İş makinelerimiz ve personelimiz geceli gündüzlü çalışarak yolun alt yapı çalışmalarını kısa zamanda tamamladı ve asfalta başladık. Alternatif bu yol bittiğinde normal güzergâhtan hususi otoların seyri gerçekleşecek, tehlike arz eden ağır tonajlı araçlar ise alternatif yoldan trafik akışlarını sağlayacaklardır. Yol çalışmamızda bize destek veren başta Ulaştırma Bakanımıza, Karayollarına ve çalışan ekiplere teşekkür ediyorum” dedi.

Yoldaki tesviye çalışmalarının tamamlanmasıyla asfalt çalışmasına hızlı bir şekilde başlayan ekipler, kısa sürede çalışmayı tamamlayarak yolu kullanıma açacak.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]