Hendekli karateciler Sırbistan'a kupa için gidecek

Hendek Belediyesi Karate Kulübü sporcuları, Sırbistan\'da düzenlenecek Avrupa Bölgeler Kupası’nda Türkiye\'yi temsil edecek.

Edirne’de, 25-26 Mayıs tarihleri arasında yapılan, Ümit Genç Türkiye Kulüplerarası Karate Şampiyonası’ndan bayanlarda takım halinde ikincilik ve üçüncülük kupaları ile dönen Hendek Belediyesi Karate Kulübü sporcuları, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ile yemekte bir araya geldi. Sporcular ve antrenörleri Nurkan Kayacık, şampiyona dönüşü Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ile kupa sevincini paylaştı.

Hendekli kareteciler Nurcan Çiçek, Tuçenur Büyüktazim, Emine Göçlü, Dilara Birinci, Beyza Ünlüsoy, Kübranur Büyüktazim, Aydan Başkurt ve Aslıhan Aygüneş, 8-10 Haziran tarihleri arasında Sırbistan’ın Montenegro Kenti’nde yapılacak olan Avrupa Bölgeler Kupası’na, Türkiye’den katılacak olan üç takımdan ikisi olarak ülkeyi temsil edecek.

Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek’in her alanda olduğu gibi sporda da büyük başarılara imza attığını kaydederek, "Hendek dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonları yetiştiren bir ilçedir. Spor tesisleri yaparak, sporcularımızın daha iyi ortamda çalışmalarını sağlıyoruz. Başarı elde eden sporcularımızı da ödüllendiriyoruz. Sporcularımızın başarıları bizleri gururlandırıyor. Sırbistan’da yapılacak olan Avrupa Bölgeler Kupası’ndan da şampiyonluk bekliyoruz.“ dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]