Hendekli Büşra, Milli Takım Kadrosuna Seçildi

Hendek Belediyesi Karate Kulübü sporcusu ve Avrupa ikincisi Büşra Tosun, Milli Takım seçmelerini kazanarak 5-7 Şubat tarihleri arasında İzmir'de yapılacak Avrupa Şampiyonası'nda 54 kiloda ülkemizi temsil edecek.

İstanbul Burhan Felek Kapalı Spor Salonu'nda yapılan seçmelerde 54 kiloda mücadele eden 30 sporcu arasında ipi göğüsleyen Büşra Tosun bir kez daha ülkemizi Avrupa Şampiyonası'nda temsil etmeye hak kazandı. 5-7 Şubat tarihleri arasında İzmir'de yapılacak 21 yaş altı Ümit Genç Avrupa Karate Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek olan Büşra Tosun, hedefinin altın madalya olduğunu söyledi. Şampiyonaya hazırlanan Büşra'dan bu defa altın madalya beklediklerini söyleyen Antrenör Nurkan Kayacık, “Gerekli desteğimiz ve şartlarımız mevcut. Büşra şampiyona heyecanına yenilmezse altın madalyayı kazanarak bu defa Başkanımız İnci'nin söz verdiği arabayı alacak” dedi.

Bilindiği üzere Başkan İnci ilçede Avrupa Şampiyonu olan sporculara araba, Dünya Şampiyonu olan sporculara ise ev sözü vermişti.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]