Hendekli 40 Genç AK Partiye Katıldı

Hendek Yeşiller mahallesinde yaşayan 40 genç, düzenlenen törenle AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı'na katıldı. AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı Toplantı Salonu'nda düzenlenen törende Hendek Yeşiller mahallesinde yaşayan 40 gence, AK Parti'ye katıldıklarından dolayı rozet takıldı.

Düzenlenen katılım töreninde bir konuşma yapan AK Parti Hendek İlçe Başkanı Şenay Sakal, "Teşkilatımız ve Belediye Başkanımız Ali İnci ile birlikte on yıldır Hendek halkına hizmet ediyoruz. Bu hizmeti de siz değerli halkımızın desteği ile birlikte başardık. Bu süreç bitmiş değildir, dünya yaşadıkça hizmet etmeye devam edeceğiz. Her geçen gün hizmetlerimizin kalitesini daha da yükselterek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hendek'imize de yapmış olduğumuz hizmetlerle dünya standartlarına ulaşmayı hedefliyoruz. Hendek bundan sonraki süreçte üçyüz elli bin kişiye hizmet edecek şekilde imar planı hazırlanarak tamamlanma aşamasına geldi. İnşallah bundan sonraki dönemde siz gençlerle birlikte daha güzel hizmetlere imza atacağız . Aramıza katılmanız bizleri mutlu etmiştir. Durmak yok hizmete devam" dedi.

AK Parti Hendek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Orhan Aydın ise, "Gençlik olarak gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her geçen gün Hendek gençliği partimize akın ediyor. Bundan dolayı da büyük mutluluk duyuyoruz. Hendek Yeşiller mahallesinden de büyük katılım oldu, kendilerine teşekkür ediyor, onlarla beraber yola devam etmekten mutluluk duyuyorum" dedi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]