Hendek'in gururları Sırbistan'a gidiyor

25-26 Mayıs 2013 Tarihleri arasında Edirne’de yapılan, Ümit Genç Türkiye Kulüplerarası Karate Şampiyonası’ndan bayanlarda takım halinde ikincilik ve üçüncülük kupaları ile dönen Hendek Belediyesi Karate Kulübü sporcuları, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ile kahvaltıda bir araya geldi.

Sporcular şampiyona dönüşü Antrenörleri Nurkan Kayacık ile birlikte Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ile kahvaltı yaparak, kupa sevincini paylaştılar.

Hendek Belediyesi Karate Kulübü sporcuları, 8 - 10 Haziran tarihleri arasında Sırbistan’ın Montenegro Kenti’nde yapılacak olan Avrupa Bölgeler Kupası’na, Türkiye’den katılacak olan üç takımdan ikisi olarak ülkemizi ve Hendek’i temsil edecek.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, sporcuları tebrik ederek, “Hendek’imiz her alanda olduğu gibi sporda da büyük başarılara imza attı. Hendek Dünya, Avrupa ve Türkiye Şampiyonları yetiştiren bir ilçedir. Spora destek vermek için spor tesisleri yaparak, sporcularımızın daha iyi ortamda spor yapmalarını sağlıyoruz. Başarı elde eden sporcularımızı da ödüllendiriyoruz. Sporcularımızın başarıları bizleri gururlandırıyor. Sırbistan’da yapılacak olan Avrupa Bölgeler Kupası’ndan da şampiyonluk bekliyoruz” diyerek, yapılacak olan şampiyonada başarılar diledi.

Nurcan Çiçek, Tuçenur Büyüktazim, Emine Göçlü, Dilara Birinci, Beyza Ünlüsoy, Kübranur Büyüktazim, Aydan Başkurt ve Aslıhan Aygüneş 8 - 10 Haziran tarihleri arasında Sırbistan’ın Montenegro Kenti’nde yapılacak olan Avrupa Bölgeler Kupası müsabakalarında ülkemiz ve Hendek için mücadele edecek.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]