Hendek'in Gururları Altınla Ödüllendirildi

Fas'ta yapılan Dünya 21 yaş altı yıldızlar Karate Dünya Şampiyonası'nda üçüncü olan Kerem Ali Zeren, yarı finalde şanssız bir şekilde elenen Büşra Tosun'a Kaymakam Mustafa Ayhan çeyrek altın hediye etti.

Ayrıca il birincisi olan okullar arası Bayanlar Hendek lisesi Hentbol takımı ile İl kros şampiyonasında takım halinde üçüncü olan Hendek lisesi kros takımına teşekkür belgesi verildi.

Hendek Lisesi bahçesinde yapılan ödül töreninde başarılarından dolayı sporcuları kutlayan ilçe Kaymakamı Mustafa Ayhan, “Sporcularımızın her birini tek tek kutluyorum. Sporun yanı sıra Derslerinde de aynı başarıyı göstereceklerine ve ilçemizde eğitim ve sporda daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Dünya ŞFas'ta yapılan Dünya 21 yaş altı yıldızlar Karate Dünya Şampiyonası'nda üçüncü olan Kerem Ali Zeren,yarı finalde şanssız bir şekilde elenen Büşra Tosun'a Kaymakam Mustafa Ayhan çeyrek altın hediye etti. Ayrıca il birincisi olan okullar arası Bayanlar Hendek lisesi Hentbol takımı ile İl kros şampiyonasında takım halinde üçüncü olan Hendek lisesi kros takımına teşekkür belgesi verildi.
Hendek Lisesi bahçesinde yapılan ödül töreninde başarılarından dolayı sporcuları kutlayan ilçe Kaymakamı Mustafa Ayhan, “Sporcularımızın her birini tek tek kutluyorum. Sporun yanı sıra Derslerinde de aynı başarıyı göstereceklerine ve ilçemizde eğitim ve sporda daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Dünya Şampiyonasında 3. olan Kerem Ali Zeren ile Dünya Şampiyonasında okulumuzu temsil eden Büşra'yı kutluyorum. İnşallah bundan sonraki şampiyonalarda şampiyon olarak bizleri daha çok mutlu edeceklerdir.
Önemli olan temsil etmektir”
dedi.
Hendek lisesi Müdürü Necati Tan, ”Okulumuz spor dalının yanı sıra eğitimde de başarıyı yakaladı. Öğrencilerimizin başarıları bizleri mutlu ediyor.Okulumuzu başarı ile temsil eden tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.ampiyonasında 3. olan Kerem Ali Zeren ile Dünya Şampiyonasında okulumuzu temsil eden Büşra'yı kutluyorum. İnşallah bundan sonraki şampiyonalarda şampiyon olarak bizleri daha çok mutlu edeceklerdir. Önemli olan temsil etmektir” dedi.

Hendek lisesi Müdürü Necati Tan, ”Okulumuz spor dalının yanı sıra eğitimde de başarıyı yakaladı. Öğrencilerimizin başarıları bizleri mutlu ediyor.Okulumuzu başarı ile temsil eden tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]