Hendek'i Yeşil Bir Denize Benzettiler

AK Partili Güngören Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman, AK Parti Güngören İlçe Başkanı Ercüment Sever ve yönetim kurulu üyeleri, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'nin misafiri oldu.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'nin misafiri olarak Hendek'e gelen Güngören Belediye Başkanı Ş.Yücel Karaman, AK Parti Güngören İlçe Başkanı Ercüment Sever ve yönetim kurulu üyeleri, Hendek'e hayran kaldı. Bayraktepe'de kahvaltı yapan Güngörenliler, Salman Dede Mesire Alanı'nı ve Hendek'i gezdi.

Güngörenlileri Hendek'te ağırlamaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Başkan İnci, misafirlere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Misafirlere Hendek hakkında bilgi veren Başkan İnci, Hendek Belediyesi Yaşlılar Huzurevi'ni, Ticaret Merkezi'ni ve Turanlar'da yapılan sosyal konutları gezdirdi. Başkan İnci, Hendek'te yapılan hizmetleri özveriyle çalışan ekibiyle birlikte başardıklarını belirterek, "Biz hep birlikte yeni bir ilçe oluşturduk. İlçemizde yapılan hizmetler bizim ölçeğimizdeki ilçelerin en üstündedir. Burada azmin, çalışkanlığın ve özverinin örneği olan ilçemizi hep birlikte hak ettiği yere getireceğiz."dedi.

Güngören Belediye Başkanı Ş.Yücel Karaman, AK Parti Güngören İlçe Başkanı Ercüment Sever ve yönetim kurulu üyeleri, kendilerini ağırlayan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'ye teşekkür ederek, yaz aylarında daha kalabalık bir grupla yeşil bir denize benzettikleri Hendek'i ziyaret etmek istediklerini belirtti.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]