Hendek Yaz Spor Okulları başladı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Hendek Belediyesi işbirliğince 9 branşta öğrencilere eğitim verecek olan yaz spor okulları başladı.

Beden eğitimi öğretmenlerince Eylül ayına kadar devam edecek yaz spor okullarının açılış töreni Hendek Atatürk Stadında gerçekleştirildi. Yaz Spor okullarına Hendek’te toplamda 2 bin 500’e yakın öğrencinin kayıt yaptırdı. Öğrenciler 9 branşta spor eğitimleri görecek. Voleybol, hentbol, futbol, basketbol, karate, badminton, masa tenisi, tenis ve güreş branşlarında açılacak kurslara çocuklar büyük ilgi gösterdi.

Hendek Atatürk Stadı’nda yapılan törene Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek İlçe Spor Müdürü Feyzullah Köstereli ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Yusuf Ertuğrul Erdem katıldı. Törende çocuklarla tek tek ilgilenen Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, “Burada alacağınız eğitimlerle ileride inşallah bölge, ülke ve Türkiye şampiyonlukları kazanacaksınız. Ama bu yetmez sevgili çocuklar. Ben sporcunun ahlaklısını severim. O nedenle sizler burada aldığınız eğitimler sonrasında vatana, millete, anne ve babanıza saygılı evlatlar olarak ve sporcuya yakışır bir ahlak anlayışı ile yetişmenizi istiyorum” diyerek yeni yaz dönemi yaz okullarına katılan öğrencileri tebrik etti.

Başkan İnci; “Bize bu faaliyetlerimizde maddi ve manevi desteklerde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyor, sizlere eğitim verecek olan branş hocalarıma da başarılar diliyorum” diye konuştu. İnci, yüzme eğitiminin yaz spor okullarında olmaması üzerine tüm çocukların HGM’deki yüzme havuzundan yararlanabileceklerini ve Selman Dede Mesire Alanı’nda spor faaliyetlerine devam edebileceklerini müjdeledi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]