Hendek karate takımından 16 madalya

Dünya Çocukları Karate Turnuvası Bağcılar Olimpik Spor Salonu\'nda 920 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Turnuvaya 23 sporcu ile katılan Hendek Belediyesi Karate takımı toplamda 16 madalya kazanarak turnuvaya damgasını vurdu.

Dünya Çocukları Karate Turnuvası\'nda Hendek Belediyesi karate takımı 6 Adet Altın, 4 Adet Gümüş ve 6 adet bronz olmak üzere toplamda 16 madalya kazandı.

Sporcu aileleride Turnuvada çocuklarını yalnız bırakmayarak tribünde yerlerini alıp destek verdiler.Minik bayanlarda Şampiyon olan Hendek Belediyesi karate takımı Yıldızlar Bayanlarda\'da İrfan Recep Gökova,Ömer Faruk Akın,İrem Durmaz, Simay Durmaz ,Ogün  Göçlü, Elyasa Sevindik birinci olurken,Sude Simay Korkmaz, Sude Nemli, İrem Nur Çelik, İlayda Dane ikinci,Özlem Nur Çoklar,Zeynep Durmaz, İrem Altun, Buse Nemli, Duygu Sefa, Batuhan Şahin üçüncü oldular.

Hendek Belediyesi Karate takımı Antrenörü Nurkan Kayacık, "Kulübümüz olarak ülkemizde yapılan tüm karate şampiyonalarına sporcularım ile katılarak onların tecrübelerinin artmasını sağlıyoruz.Bu amaçla her geçen gün daha çok tecrübe sahibi olarak turnuvalarda başarı ile ilimizi ve ilçemizi temsil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonra da şampiyonalarda ilimizi ve ilçemizi, uluslar arası alanda da Milli takımımızı en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Antrenörü Nurkan Kayacık, desteklerini esirgemeyen Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ve sporcu ailelerine teşekkür etti.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]