Hendek Belediyesi'nin stratejik planı kabul edildi

Hendek Belediyesi’nin 2015-2019 yıllarını kapsayan Stratejik Planı kabul edildi.

Hendek Belediye Meclisi Eylül ayı olağanüstü toplantısı Hendek Belediye Başkanı Ali İnci Başkanlığında, Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı.

Toplantıda tek gündem maddesi olan, Hendek Belediyesi 2015-2019 Misyon, Vizyon ve Stratejik Planı görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Başkan İnci Stratejik Plan ile ilgili bilgi vererek “ Belediyemizin stratejik planını hazırladık ve sizlere sunduk. Bu konuda meclis üyelerimizin de fikirleri bizim için önemlidir. Bu çalışma ortak bir çalışmadır. Burada verilen fikirler Hendek’imiz içindir. Bizim belediye olarak asli görevlerimizden bir tanesi şehrin ekonomik ve ticari faaliyetlerine yön vermek ve gelişmesini sağlamak. Stratejik Planı hazırlarken de her kesimin fikrini aldık. Belediye logomuzda da hedefler koyduk ve beş yıldız bulunuyor. Bu yıldızlardan birisi de eğitimdir. Hendek’te eğitim üzerinde durursak Hendek’imizi çok farklı yerlere getiririz. Diğer yıldızlar turizm, tarım, sanayi ve ticarettir. Bu hedeflerimiz daha da gelişerek devam edecek “ dedi.

Konuşmaların ardından, Hendek Belediyesi’nin 2015-2019 yıllarını kapsayan Stratejik Planı oy birliği ile kabul edildi. Toplantı öncesi, Şehit Ali Gaffar Ortaokulu Fen Bilgisi Öğretmeni Yener Demirtaş, eğitim ile alakalı projesi hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]