Hendek Belediyesi'nin büyük başarısı

Türkiye Karate Federasyonu’nun 2014 yılı faaliyet takviminde yer alan, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin sponsorluğunda Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası sona erdi.

Yakutiye ilçesinde bulunan Buz Hokeyi Salonu’nun ev sahipliği yaptığı turnuvada 25 ülkeden yaklaşık 2500 sporcunun katıldığı turnuvada Hendek Belediyesi 3 altın 3 gümüş 3 bronz madalya alarak turnuvaya damgasını vurdu.

Hendek Belediyesi Karate takımı 10 sporcu ile mücadele etti. Kerem Ali Zeren büyükler de Doğan Ateş, Hümeyra Beyza Ünlüsoy altın madalya Rümeysa yıldız, Emine Göçlü Ömer Faruk Ateş Nurcan Çiçek gümüş madalya alırken Aslıhan Aygüneş, Miray turgut Mustafa Yağızhan Ödemiş bronz madalya aldı.

Türkiye’nin yanı sıra Filistin’in de özel davet ile yer aldığı organizasyonda Almanya, Arnavutluk, Avusturya, Azerbaycan, Bosna Hersek, Bulgaristan, Ermenistan, Finlandiya, Fransa, Gürcistan, Irak, İran, İsveç, Kıbrıs, Kosova, Makedonya, Rusya, Türkmenistan, Ukrayna, Yeni Zelanda, Yunanistan, Tayland ve Filipinler katılım gösterdiler. Hendek Belediyesi Karate Antrenörü Nurkan Kayacık ve Soner Açıkyol turnuvada yarışan sporcularını gözlemlediklerini ve durumlarının iyi olduklarını ve aynı zamanda hazırlık dönemi olmasına rağmen sporcularının güzel bir sonuç aldığını dile getirdiler. Kayacık ve Açıkyol ayrıca sporcu velileri ve Hendek Belediye Başkanı Sayın Ali İnciye teşekkür ettiklerini söyledi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]