Hendek Belediyesi'nden boykot kararı

İsrail\'in Gazze\'ye yönelik saldırılarının ardından AK Partili birçok belediye ve tesislerde İsrail sermayeli tüm ürünlerin satışı yasaklandı.

Son olarak Hendek Belediye Başkanı Ali İnci Hendek Belediyesi’nin ve belediye tesisleri’nde İsrail malı ürünlü satışlarının yasaklandığını twitter hesabından duyurdu.

İsrail\'in Gazze\'deki katliamlarının ardından sosyal medyada Coca Cola ve İsrail ürünlerini satın almama çağrısı yapılıyor. Çağrıya destek veren Ordu Büyükşehir Belediyesi, Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Denizli Büyükşehir Belediyesi, Nevşehir, Başakşehir, Bağcılar, Üsküdar, Ümraniye, Esenler, Şahinbey, Safranbolu, Kepez belediyeleri de sosyal tesisler, market ve restoranlarında söz konusu ürünlerin satışını durdurmuştu. Konu ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj yayınlayan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci Hendek Belediyesinin ve belediye tesislerinde İsrail malı ürünlü satışlarının yasaklandığını duyurdu. İnci mesajında, “ Belediyemizin ve Belediye şirketine ait olan tesisler de İsrail malı ürünlerin satışı yasaklanmıştır” dedi. Öte yandan Başkan İnci’yi Twitter’den takip eden vatandaşlar ise bu tepkiye sessiz kalmadıklarından dolayı Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’yi tebrik ettiler.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]