Hendek Belediyesi Personeli İftarda Bir Araya Geldi

Hendek Belediyesi çalışanları iftarda bir araya geldi.

Hendek Belediyesi Bayraktepe Tesisleri'ndeki iftar yemeğine Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Gevher, daire müdürleri ve belediye personeli  katıldı.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci iftar yemeğinin ardından yaptığı konuşmada belediye personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Başkan İnci, “ Sizlerin yoğun gayretleri ile çok yol katettik. İlçemizin her alanda başarı elde etmesinde sizlerin de emekleri vardır.

İlçemizi hep birlikte gece gündüz demeden daha modern ve gelişmiş bir hale getirdik. Bu hepimizin başarısıdır. İki dönem çok güzel ve kalıcı eserlere imza attık. Bu dönemde de yeni projelerimizi hayata geçirerek gelecek nesillere güzel emanetler bırakacağız. Şu an bulunduğumuz Bayraktepe tesisi de Hendek için kültürel bir projedir. Bu proje ile gençlerimiz tarihleri hakkında bilgileniyorlar. Bayraktepe Hendek'in simgesi haline gelmiştir. Yeni dönemimize de hızlı başlayarak iki tane projemizi hayata geçirdik. Diğer projelerimizi de elbirliğiyle kısa sürede yapacağımıza inanıyorum” dedi.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]