Hendek Belediyesi müsabakalara damgasını vurdu

Geyve\'de yapılan Karate Lig müsabakalarında Hendek Belediyesi 27 madalya alarak müsabakalara damgasını vurdu.

Altı ilden 450 sporcunun katıldığı ve Geyve’de yapılan Karate Lig müsabakalarında Hendek Belediyesi Karate takımı 9 Birincilik, 6 ikincilik, 12 üçüncülük elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

Hendek Belediyesi Karate takımından Beyza Duman, İkra Kavak, Gizem Altun, Batuhan Şahin, Ö.Faruk Akın, İrem Durmaz, İremnur Çelik, Ö.Faruk Ateş ve Ogun Göçlü birinci olurken, Kübranur Cebeci, Elyesa Sevindik, Simay Durmaz, Betül Küreyen, Duygu Safa ve Yusuf Zeren ikinci, Berat Atakul, Kerem Çakıroğlu, İrfan Gökova, Sude Nemli, İrem Altun, Buse Nemli, Özlemnur Çoklar, Alper Yazıcı, Nezir Borozancı, Hülya Altun, Yasemin Alkan ve Y.Emre Aydoğan üçüncü oldu.

Antrenör Nurkan Kayacık, “Lig müsabakalarında sporcularımın gösterdiği performans bizleri mutlu etti. Her geçen gün daha çok tecrübe sahibi olan sporcularımız İlçemizi ve ilimizi en güzel şekilde temsil etmeye devam edecektir. Önümüzdeki dönemlerde Avrupa ve Dünya Şampiyonalarına daha çok sporcu vermek için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Bizleri her zaman destekleyen Belediye Başkanımız Ali İnci’ye ve sporcu ailelerine teşekkür ederim” dedi.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]