Hendek Belediyesi karate takımından başarılı performans

Tekirdağ\'ın Çorlu ilçesinde 18-21 Kasım 2014 tarihlerinde düzenlenen Türkiye Büyükler ve Veteranlar Şampiyonası\'nda, Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcuları başarılı bir performans sergiledi.

Hendek Karate Takımı\'nın bayanlar 55 kiloda yarışan sporcusu Büşra Tosun finalde yenilerek gümüş madalya kazandı. Bayanlar 68 kiloda yarışan Nurcan Çiçek ise rakiplerinin karşısında üstün performans göstererek altın madalya kazandı. Turnuvaya çok iyi hazırlanan fakat müsabakaya katılamayan Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcusu Kerem Ali Zeren sakatlığı sebebiyle turnuvaya katılamadı. Büyük erkekler 75 kiloda dövüşen Hendek Karate Takımı sporcusu Ümit Atış ise büyük bir şans yakalamasına rağmen ikinci maçta sakatlanarak turnuvaya veda etmek zorunda kaldı.

Antrenör Nurkan Kayacık ve Soner Açıkyol, şampiyonada yarışan sporcularını göstermiş oldukları performanstan dolayı tebrik ederken derece alan ve alamayan sporcularına başarılarının devamını diledi. Ayrıca Kayacık ve Açıkyol gelecek yıl yapılacak olan Büyükler Türkiye Şampiyonası için eksiklerini gördüklerini daha iyi hazırlanacaklarını ifade etti.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ise, büyükler kategorisinde yarışan ve üstün performans gösteren sporcuları tebrik ederken Antrenör Nurkan Kayacık ve Soner Açıkyol’a çabalarından dolayı teşekkürlerini iletti. Gelecek yıl düzenlenecek olan turnuvada yarışacak olan Hendek Karate Takımı sporcularına ve Antrenörlerine güvendiğini dile getiren İnci, desteklerini de esirgemeyeceğini ifade etti.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]