Hendek Belediye Başkanı İnci, Muhtarlarla Buluştu

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek 7 aylık süreci değerlendirdi.

Bayraktepe'de muhtarlarla bir araya gelen Başkan İnci, seçimden bu yana geçen sürede Bel-iş projesini hayata geçirdiklerini, Park Plaza'nın tamamlandığını, yeni Hendek Devlet Hastanesi'nin yerinin Sağlık Bakanlığı'na devrinin yapıldığını, Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nun inşaatının devam ettiğini ve diğer projelerle ilgili de çalışmaların yapıldığını belirtti.

Başkan İnci, krizin etkisi geçtiğinde Hendek'te işçi patlaması olacağını söyleyerek Hendek'te bir işçi bilgi bankası oluşturmak için muhtarlardan destek istedi. İnci, “İşsiz gençlerimizin bilgilerini bir havuzda toplayarak bunları çeşitli mesleklere yönlendirmemiz gerekli. Meslek sahibi olan bu gençlerimizi de fabrikalara yerleştirmemiz gerekli. Eğer gençlerimizi donanımlı hale getiremezsek fabrikalar dışarıdan eleman almak zorunda kalırlar. Biz tedbirli olmalıyız” dedi.

Hendek'in dışarı açılması gerektiğini ve yöresel ürünlerinin artık bir Pazar oluşturması gerektiğine de dikkati çeken Başkan İnci, TEM Otoyolunun iki yanında bulunan Parkshop Alışveriş Merkezi'nde Hendeklilerin yöresel ürünlerini ve el işlerini satabilecekleri belediyeye ait bir yer açılacağı müjdesini verdi. Burada satılan ürünlerin tamamen doğal olacağını söyleyen Başkan İnci, muhtarlardan köylerindeki ürünleri tespit etmelerini de istedi.

Boşa geçirilecek tek bir dakika bile olmadığını söyleyen Başkan Ali İnci, muhtarlardan kurumları çalıştırmalarını, birlik ve beraberlik içerisinde yapılacak çalışmalarda Hendek'in değişen ve gelişen büyük Türkiye'de hak ettiği yeri alacağını ifade etti. Başkan İnci, muhtarların her zaman yanında olduğunu belirtti.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]