Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'den iftar

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Belediye Başkanları, ilçe başkanları, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ile köy ve mahalle muhtarlarını iftarda ağırladı.

Hendek Belediyesi Bayraktepe´de verilen iftara Hendek Belediye Başkanı Ali İnci,Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, Küçücek Belediye Başkanı Yaşar Akgün, Çamlıca Belediye Başkanı Sinan Baylan, Yeşilyurt Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Çaybaşı Yeniköy Belediye Başkanı Osman Aydın, Altındere Belediye Başkanı Mehmet Çakmak, ilçe başkanları, il genel meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.

İftar sonrası bir konuşma yapan Başkan İnci, misafirlerine davetine katılımlarından dolayı teşekkür ederek Bayraktepe hakkında bilgilendirdi.

Hedef geçmiş ve günümüzü yaşatmak

Başkan İnci "Bizim bin yıllık bir tarihimiz var. Bayraktepe´de geçmişimizi anlatan ve Cumhurbaşkanlığı forsunda bulunan 16 Türk Devletinin bayrakları, rölyefleri ve geçmiş tarihlerinin anlatıldığı bir eser yaptık. Ayrıca bağımsızlığını ve yarı bağımsızlığını kazanan devletlerin bayraklarını da astık. Hedef geçmiş ve günümüzü yaşatmaktır. Hendek´te birçok millet var. Bizler hep birlikte bütünlük içerisinde yaşıyoruz. Bu kültürün içerisinde Hendek bir yenilik kazandı. Kültürleri de her birini ayrı ayrı müzemizde sergiliyoruz. Bayraktepe´yi ziyarete gelenler hem geçmiş tarihimiz hem de Hendek´teki kültürlerin tarihleri hakkında bilgi edinecekler. Burada tarihimiz yaşarken ilçemiz de kalıcı bir esere sahip oldu. Bayraktepemiz Hendeğimize hayırlı olsun" dedi.

İftar sonrası Başkan İnci ve misafirler çay içip bol bol sohbet ettiler.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]