Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Akyazı'da!

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ve Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı Akyazı'da yeni Devlet Hastanesi yanında yapımı devam etmekte olan alışveriş merkezini gezdiler.

Akyazı'da bir süre önce yapımı başlanan ve ilçenin çehresini değiştirecek olan alışveriş merkezini gezen İnci ve Yazıcı firma sahiplerinden inşaat hakkında bilgi aldılar.

Başkan İnci, Akyazı'nın hızla geliştiğini ve yapılan alışveriş merkezinin Akyazı'da büyük bir ihtiyacı karşılayacağını belirtti. Başkan İnci, “İlçeler hızla büyüyor. Şehrimizdeki ilçelerimizin her biri farklı alanlarda ön plana çıkmaya çalışıyor. Akyazı termal turizmiyle, Taraklı evleriyle, Karasu denizi ve limanıyla, Pamukova tarımla, Sapanca gölüyle, Söğütlü hayvancılıkla, Hendek sanayisi ve yayla turizmiyle. Hepimiz farklı alanlarda çalışmalar yapıyoruz. Ve hepimizin ortak amacı hizmet etmek. Akyazı ilçemizde hızla büyüyen ve buna paralel ihtiyaçları da sürekli farklılaşan bir ilçemiz. AK Çarşı projesi Akyazı için büyük bir ihtiyaçtı. İlçemiz sanayi, termal turizm ve öğrenci kapasitesi olan bir şehir. Değerli belediye başkanımız da ilçesindeki ihtiyaçları görüp buna paralel çalışmalar yapıyor. Kendisini yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum” dedi.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]