Hemoroid tedavisi

Halk arasında “basur” olarak bilinen hemoroid hastalığı anüs (bağırsağın son çıkış kısmı,makat) bölgesinde normalde bulunan damar yumağının şişmesi, balonlaşması ve sarkması sonucu oluşan rahatsızlığa verilen isimdir. Yani bir nevi makatın, genelde bacaklarda görülen varisidir.
 
Marmara\'da ise bu hastalığın (hemoroid) tedavisini en iyi yapan ve Hemoroid Tedavisi denince ilk olarak akla gelen isim Bülent Tahir Tanrıdağlı\'dır.
Üstelik Tanrıdağlı, bu hemoroid tedavisini 15 dakikada, hem de garantili olarak yapmaktadır.
 
15 Dakikada Garantili Hemoroid Tedavisi Nasıl Olur? 
 
Hastaya ince bir iğne ile kuyruk sokumundan lokal anestezi verilmekte, hastanın makat ve kalçası uyuşturulmaktadır. Sonra hastanın Hemoroid\'inin durumuna göre Laser, Klasik, Ligasyon veya Koagülasyon sistemi ile gerekli pakeler tamamen yok edilmekte sonunda ortaya damarsız ( VENSİZ ) bir bölge ortaya çıkmasından ötürü yeniden varis yani Hemoroid oluşması imkansız hale gelmektedir. Bu şekilde hemoroid hastası tamamen iyileşmektedir. Bu işlemler genel itibari ile 15 dakika sürmektedir. 
 
Bülent Tahir Tanrıdağlı kimdir?
 
Genel Cerrah Bülent Tahir Tanrıdağlı Ankara üniversitesi tıp fakültesini mezunudur. İstanbul Haseki Hastanesinde Genel Cerrahi’de Başasistan olarak görev almıştır. Vatani görevini Edremit Askeri hastanesinde, Cerrahi kliniğinde şef olarak tamamlamıştır. 1982-1985 yılları arasında Bursa Sigorta Hastanesinde ve 2006 yılına kadar Adapazarı Sigorta Hastanesinde Genel Cerrah olarak görev yapmıştır.
 
2006 yılının başında emekli olduktan sonra Adapazarı’nda Proktoloji kliniğini kurup, klinikte hemoroid ameliyatı konusunda uzmanlaşmıştır. Tanrıdağlı tedavi yaparken kullandığı SACRAL Anestezi’yi mükemmelleştirmiştir. Şu anda Özel Adatıp Hastanesinde Genel Cerrah olarak sacral veya kaudal anestezi yöntemleriyle hemoroid\'in durumuna göre Laser, Klasik, Ligasyon veya Koagülasyon sistemi ile hemoroid oluşmasını imkansız hale getirmektedir. Bu işlemler genel itibari ile 15 dakika sürmektedir. 
 

11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]