HEM'in kursiyerleri 1 yıllık hünerlerini sergilediler

Erenler Halk Eğitimi Merkezinde (HEM) 1 yıl boyunca eğitim gören kursiyerler, hünerlerini gerçekleştirilen yılsonu etkinliğinde sergilediler.

Erenler Yunus Emre Kültür Merkezinde gerçekleştirilen yılsonu sergisine; Erenler Kaymakamı Mustafa Nazmi Sezgin, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Koray Oktay Özten, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Osman Hira, Daire Amirleri, Halk Eğitim Müdürleri, Okul müdürleri, Mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Erenler Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Abdülvahit Uygar, “2010 Yılında kurulan Erenler Halk Eğitimi Merkezimiz yeniden restore edilen eski Erenler Belediyesi binasında hizmet vermektedir. İlçemizde bulunan 27 mahalle ve 6 köyün en yoğun nüfus yapısına sahip olan kısımlarında kurs merkezleri açılması sürecimiz devam etmektedir. Hali hazırda 18 mahalle ve 5 köyümüzde Merkezlerimiz oluşturuldu. Araç gereç ve gerekli donanım büyük oranda sağlandı. Türkiye çapında birçok ödül alan Halk Eğitim Merkezimiz, bölge halkımızın ilgi ve istekleri doğrultusunda birçok alanda kurs açma çalışmalarını sürdürmektedir. “Her Zaman Her Yerde Herkes İçin Eğitim Halk Eğitim” sloganıyla hareket ederek, çalışmalarımızı Erenler İlçemizde yaşayan tüm vatandaşlara yaymak için gayret gösteriyoruz” dedi.

Sergi açılış programında başarılı kursiyerlere belgelerini Erenler Kaymakamı Mustafa Nazmi Sezgin, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Koray Oktay Özten, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Osman Hira ve Erenler Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Abdülvahit Uygar verdi. Kursiyerler de protokole çeşitli hediyeler verdiler. Erenler HEM Türk Halk Müziği Korosunun mini bir konser verdiği programda, kursiyerlerin el emeği göz nuru eserlerini inceleyen davetliler sergiyi çok beğendiler.

Erenler Halk Eğitim Merkezi’nin büyük beğeni toplayan sergisi hafta sonuna kadar gezilebilecek.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]